آیت الله رشاد: باید افراد با ذوقی بیایند و نهج البلاغه را از ساحت های مختلف بررسی کنند که در هر رشته متناسب با آن تدریس شود.

آیت الله علی اکبر رشاد تولیت حوزه علمیه امام رضا (ع) در ابتدای جلسه درس خارج ضمن بیان نکته ای در نهج البلاغه در مورد اینکه افزایش چیزی که مورد اشتهای بشر است موجب بی رقبتی مردم به آن می شود درمورد اهمیت نهج البلاغه گفت: اکثر کلمات حضرت در بخش حکمتها در واقع اصولی هستند که در حوزههای مختلف الهیات، اجتماعیات، اخلاقیات و… میتواند همچون قاعده و مبنا مورد توجه قرار گیرد.
وی در ادامه صحبت هایش با افسوس به خاطر کم توجهی به نهج البلاغه وعدم اهتمام به تدریس این کتاب شریف در دانشگاه اظهار داشت: میتوان بخشی از کلمات حضرت متناسب با هررشتهای توسط افرادی فهیم، خوش سلیقه، صاحب ذوق و قریحه صالحه از زوایای مختلف مورد بحث قرار گرفته شود سپس زاویه های مختلف آن را با یک تبیین دقیق همراه با حکمت و عقلانیت و همراه با بلاغت تنظیم کرده تا در هر رشته علمی برحسب مناسبت مورد تدریس قرار بگیرد.
رئیس شورای سیاست گذاری حوزههای علمیه تهران همچنین در پایان ضمن گلایه از حوزه های علمیه به خاطر عدم توجه به نهج البلاغه گفت: حوزههای علمیه حق نهجالبلاغه را ادا نکردند به همین دلیل باید عذر تقصیر به پیشگاه امیرمومنان علی (ع) برد که چرا قدر این کلمات گرانبها را ندانستیم. حتی در فقه و ذیل تفسیر و ادبیات تا سایر علوم و معارفی که در حوزههای علمیه رایج است اهتمامی به کتاب نهجالبلاغه دیده نمیشود.
ثبت دیدگاه