آیت الله یثربی بیان داشتند که ورود طلاب به بحث هدایت بدون عنصر فقاهت موجب انحراف مردم از آموزههای اصیل و نسبت دادن جعلی به دین میشود که این مطلب خود زمینه ساز دوری مردم از روحانیت است.

استاد حوزه علمیه قم گفت: براساس آیه شریفه «یا أیّها النّبی إنا أرسلناک شاهدا و مبشّرا و نذیرا و داعیا إلی الله بإذنه و سراجا منیرا» خداوند متعال پنج وظیفه و ویژگی برای رسول الله صلی الله علیه وآله ذکر فرموده است.
وی ادامه داد: درمیان این ویژگی ها و وظایف ، آنچه اذن الهی در آن برجستگی یافته، مسئولیت دعوت وهدایت افراد به سوی خداوند است که عظمت این نعمت را بیان میکند. پیامبران علیهمالسلام به کمک تبشیر و انذار مردم را به سوی تزکیه و تعلیم هدایت میکنند.
آیت الله یثربی با بیان اینکه قدرت در گرو علم بر خلاف قدرت در گرو نادانی و جهل موجب حرکت صحیح جامعه به سوی آزادی و تعالی فکری مردم و صرف صحیح ثروتها میشود افزود: اگر در حوزههای علمیه، تفقه در دین حاصل نشود و هرکس به خیال عالم بودن وارد اجتماع شود و شروع به هدایتگری کند ، نتیجهاش انحراف مردم از آموزههای اصیل دینی و نسبت دادن مسائل جعلی به ساحت دین میشود. چنین رفتارهای برخاسته از عصبیت و جهالت، فاصله روحانیت با مردم را روز به روز بیشتر میکند.
ثبت دیدگاه